İranlı şarkıcı Moein’in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı

  • 17 Nisan 2024
  • 64 kez görüntülendi.
İranlı şarkıcı Moein’in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı

İran’ın en popüler şarkıcılarından biri olan Moein, Van’da gerçekleşen bir konserde sahne aldı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öncülüğündeki kapalı spor salonunda düzenlenen konser öncesinde, polis ve özel güvenlik görevlileri alanda yoğun güvenlik önlemleri aldı.

İranlı, konser için Van’a ayrılan saatler öncesinde salonun önünde uzun kuyruklar oluştu. Ancak, içeri girmek için uygun olan değişikliklerin değişmesiyle birlikte izdiham meydana geldi. Bu sırada, açılan cam kapıya çıkış sonucu camlar kırıldı ve içeriye girmeye çalışan insanlar tehlikeli bir durumla karşı karşıya kaldılar. Ancak bu duruma rağmen Moein, basına kapalı bir şekilde konserini gerçekleştirdi ve hayranlarına muhteşem anlar yaşattı.

İran Ünlü Şarkıcı Moein Ramazan Bayramının Ardından Türkiye Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öncülüğündeki Spor Salonuna Konser Düzenlemişti. Ünlü Şarkıcının Hayranları Konsere Akın Ettiler. Sadece Türkiye’den Değil İran’dan da Gelen Hayranlar Yoğun Bir İzdiham Yaşandı. Konser Tehlike Yaşanmadan Bitti. Ünlü Şarkıcı Konser Bitiminin Ardından Şehri Terk Etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ