SON DAKİKA

Kripto Bizde

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

11 Mayıs 2023 - 19:37 'de eklendi ve 116 views kez görüntülendi.

Memurlara müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen HAK-İŞ Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulunuyor.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

HAK-İŞ konfederasyonumuzun değerli mensupları sizleri en kalbi duygularımla, hürmetle muhabbetle selamlıyorum. İşçi kardeşlerimize saygılarımı sevgilerimi sunuyorum. Genel Kurul’un çalışma dünyamız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

HAK-İŞ temsil ettiği kitle itibarıyla bizim de sendikamızdır. Kendimizi emekçi ailesinin birer ferdi olarak görüyoruz. Gençlik yıllarında İETT ‘de işçi olarak çalışmış bir kardeşinizim. Şafakla beraber uyanmanın, otobüs beklemenin gazete kağıtlarının serilmiş olduğu bir sofrada yemek yemeyi bilirim. Nereden geldiğimizi aklımızdan çıkarmadık, mazisini inkar edenlerden olmadık.

Örgütlenme, sendikal haklar, iş sağlığı ve güvenliği konusunda çok önemli adımlar attık. Kılık kıyafet uygulamasındaki ayrımcı uygulamalara biz son verdik. Bugün asgari ücret 8 bin 500 lira oldu. Sadece asgari ücret bile iktidarımızın işçisine emekçisine verdiği önemin göstergesi. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik. Toplumumuzun tüm kesiminin yanında olduk.

Kovid-19 salgını döneminde muhalefetin tüm baskılarına rağmen ekonomide ülkemize kontak kapattırmak isteyenlere fırsat vermedik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur maaşları hakkında da açıklama yaptı. Erdoğan en düşük memur maaşının 22 bin TL olacağını belirtti.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA