SON DAKİKA

Kripto Bizde

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

16 Şubat 2023 - 13:54 'de eklendi ve 89 views kez görüntülendi.

Nihat hoca affetmedi bu sefer!

Nihat Hatipoğlu kimdir?
11 Mayıs 1955 tarihinde Diyarbakır’da doğan Nihat Hatipoğlu, doğduğu şehir olan Diyarbakır, Siirt ve Malatya’da ilkokul eğitimini tamamladı. Ardından Uşak İmam Hatip Lisesi’ni ve Uşak Lisesi’ni 1975 yılı içinde, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni de 1981 senesinde başarıyla tamamlamış oldu.

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Hadis Ana Bilim dalında Kur’an-ı Kerim’in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü adlı çalışmasıyla tabip olup Doçentliğini de 2000 yılında aldı. Çalışmalarının devamında da 2012 yılında ise Profesör unvanını aldı. Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Ana Bilim dalı Öğretim Üyesi olmuştur. 18 Ocak 2019 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı sonucunda Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ne rektör olarak atanmıştır.

Bağış gösterimında Nihat doğan ile Murat yıldırım arasında gerginlik
Türkiye’de yaşanan deprem felaketi için dün akşam tüm kanallarda ortak bağış yayını yapıldı. Ünlü adların yer aldığı yayında, Nihat doğan’ın oyuncu Murat yıldırım’ın deprem hakkında yaptığı mevzuşmayı yarıda kesmesi tepki çekti. Toplumsal medyada gündem olan vakada Nihat Hatiopoğlu büyük bir tepki topladı. Aldığı tepkiler sonrası ise toplumsal medya hesabından izahat icra eden Hatipoğlu, “Nihat Hatipoğlu, Murat yıldırım’ın sözünü kesti” şeklinde yorumlar yapıldı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım icra eden ünlü ilahiyatçı, “Programda bağış toplarken stüdyoda aynı anda birden fazla konuk telefonda olduğu için Murat senedirım kardeşimin sesini duymadım. Duysaydım böyle bir ses kesme problemi olmazdı. Kasti bir şey asla olmaz” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA