9:38 am - Vücudunuz 1 Ay Önceden Haber Veriyor
9:35 am - Evdeki Karıncalara Z’arar Vermeden Uzaklaştırmanın püf noktası
1:01 pm - Sarhoşun Biri Şarap Şişesiyle
12:58 pm - Büyük M’üjde geldi.. Hayırlı Olsun..
3:59 pm - Tartışılan Soru: Aşağıdakilerden Hangisi Meyve Değildir?
3:53 pm - Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Belli Oldu
3:42 pm - Mit Müsteşarı Hakan Fidan’ın Kabinedeki Yeni Görevi Belli Oldu
3:46 pm - EMEKLİLERE BÜYÜK MÜJDE
3:36 pm - M’üjde Geldi! Yaşa takılma kalkıyor..
3:32 pm - Müjdeler üst üste gelecek…
Alimlerden biri, talebesi ile gezerken, bir tarlanın yanındaki ağaçlardan birinin altında eski bir çift ayakkabı gördüler.
Alimlerden biri, talebesi ile gezerken, bir tarlanın yanındaki ağaçlardan birinin altında eski bir çift ayakkabı gördüler. Belli ki civarda çalışan birisinin ayakkabısıydı.
Talebe :
“Hocam bu ayakkabıyı saklasak da, sahibi geldiğinde ayakkabısını bulamayınca, o anki halini seyretsek, ne dersin ? ” dedi.
Hoca:
“Sevincimizi başkalarının üzüntüsü üzerine kurmak doğru değildir. Gel şöyle yapalım; sen zengin bir ailenin çocuğusun, bu ayakkabının içine bir miktar para bırak, sahibi gelip bunu gördüğü zamanki sevincini seyredelim” dedi….. >>> (HABERİN DEVAMINI GÖRMEK İÇİN FOTORAFIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ)